• L'Escola Diatònica d'Estiu és el punt de trobada de finals de juliol on podem millorar en tots els aspectes relacionats amb la música.

    Inscripcions completes. Si us inscriviu ara passeu a la llista d'espera.

     

14a escola diatònica d'estiu

Del dilluns 26 de juliol al divendres 30 de juliol de 2021.
Benvinguda el dilluns 26.  Comiat el dissabte 31 de juliol al matí.

  • Preu: 330 € per alumne.
  • A més del curs, el preu inclou l'allotjament i manutenció a la casa de colònies des de dilluns 26 de juliol (dinar) fins al dissabte 31 de juliol (esmorzar).

I tot això, ben amanit amb vetllades musicals, de ball i la participació a la Trobada d'Acordionistes de Matamala.

Observacions:

  • Majors de 16 anys (menors amb autorització).
  • Cal dur l’instrument.
  • Hi ha quatre nivells

Nivell inicial

Taller pensat per a alumnes que mai han tocat l'acordió i volen introduir-se en aquest món des de zero o que han fet molt poquetes classes..

 

Nivell mitjà

Tallers pensats per a alumnes que són capaços de tocar peces amb dues mans i que coneguin els ritmes bàsics (2/4, 3/4 i 6/8). Encara no dominen on estan les notes de la botonera i necessiten ajuda per tocar acords amb les tonalitats de Do, Sol i la-.

 

Nivell avançat

Per a alumnes que saben situar les notes de la botonera, tant a la dreta com a l'esquerra però tenen dubtes amb les alteracions. Que poden tocar peces a dues mans amb varietat de ritmes i que son capaços de fer acompanyaments amb acords a la mà dreta. També que coneixen els acords bàsics (tònica-dominant-subdominant) en diferents tonalitats i que tenen autonomia d'aprenentatge. Poden tocar peces en Do, Sol i La- i dominen els ritmes bàsics (2/4, 3/4 i 6/8) però necessiten ajuda amb altres ritmes i tonalitats. 

 

Nivell expert

Per a alumnes que saben localitzar fàcilment totes les notes a la botonera i que es veuen en cor de tocar, o acompanyar amb acords tot tipus de ritmes (rumba, havanera, 7/8, 5/4) i diverses tonalitats (La, Re, Fa, Re-).